BUX-Zero-Hero.jpg
  • jpg

BUX zet Europese groei door en lanceert BUX Zero in Duitsland en Oostenrijk

Amsterdam, 8 juni 2020 - BUX zet haar Europese groei door en lanceert BUX Zero, de commissievrije beleggingsapp, in Duitsland en Oostenrijk. Met meer dan 2,5 miljoen gebruikers in 9 Europese landen, betreedt de Amsterdamse mobile broker vandaag twee nieuwe Europese markten, waardoor ook Duitse en Oostenrijkse gebruikers op een eenvoudige en begrijpelijke manier kunnen beleggen in hun favoriete bedrijven.

Het economische landschap in Europa zal de komende tijd blijven veranderen. Het wordt daarom voor jongere generaties steeds moeilijker om vermogen op te bouwen en hun financiële toekomst te plannen, zegt Nick Bortot, oprichter en CEO van BUX. Met de introductie van BUX Zero in Duitsland en Oostenrijk bieden we de nieuwe generatie beleggers een eenvoudige en betaalbare manier om meer met hun geld te doen.

Nieuwe generatie beleggers betreedt de markt tijdens COVID-19

De coronakoersschommelingen zorgen ervoor dat veel jongeren beginnen met beleggen en een rekening openen bij mobile brokers. Uit deze massale verschuiving naar mobile brokers blijkt dat beginnende beleggers deze unieke periode aangrijpen om voor het eerst de markt te betreden. BUX Zero groeit daarom ook enorm: sinds de coronauitbraak is het totaal beheerd vermogen voor BUX Zero verdrievoudigd. 

BUX is een van de weinige online brokers die gedurende de afgelopen maanden geen last van storingen heeft gehad dankzij het eigen broker-platform dat het bedrijf volledig vanaf de grond heeft opgebouwd. Bovendien verwelkomt BUX alle nieuwe BUX Zero gebruikers direct, zonder wachtlijst, waardoor ze binnen een paar minuten kunnen beginnen met beleggen. 

BUX lanceerde BUX Zero in september 2019 in Nederland en zet met de uitbreiding naar Duitsland en Oostenrijk de missie voort om de financiële wereld toegankelijker te maken voor jonge Europeanen. BUX zet de volgende stappen van haar Europese uitbreidingsplan in Frankrijk en lanceert BUX Zero deze zomer voor Franse gebruikers.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL