BUX Stories Row.jpg
  • jpg

BUX eerste Europese mobile broker die Stories introduceert

BUX Zero Stories laat de nieuwe generatie beleggers de markten volgen op een manier die bij hun levensstijl past

Amsterdam, 7 juli 2020 - Europese mobile broker BUX introduceert BUX Zero Stories, een functionaliteit waarmee de nieuwe generatie beleggers de markten kunnen volgen op een manier die bij hun levensstijl past. BUX is de eerste mobile broker die een social feature in de app biedt aan de enorme toestroom van beleggers die voor het eerst de aandelenmarkt betreedt tijdens de coronacrisis. Via Stories kunnen gebruikers swipen tussen het laatste nieuws van de beurs, updates over BUX Zero aandelen en aankondigingen vanuit BUX zoals nieuwe functionaliteiten en eenmalige acties.

 

De huidige markt zorgt ervoor dat veel jongeren, vaak voor het eerst in hun leven, beginnen met beleggen. Om de beurs, die van nature ontoegankelijk en overweldigend is, behapbaarder te maken introduceren we nu BUX Zero Stories. Dankzij Stories kunnen gebruikers speciaal voor hen geselecteerd nieuws volgen op een manier die ze gewend zijn en zo op een eenvoudige en leuke manier meer met hun geld doen, zegt Nick Bortot, oprichter en CEO van BUX.

BUX Zero Stories gaat vandaag live in de BUX Zero app. Via een slideshow in de app ontvangen gebruikers up-to-date beursnieuws, featurenieuws, updates over beschikbare aandelen en speciale aanbiedingen en promoties. Bovendien zal BUX Zero Stories linken naar interessante blogs voor nieuwe beleggers over alles wat met beleggen te maken heeft, van inzicht in wat dividend is tot meer informatie over groene aandelen.

Contactgegevens

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL