02 Metro BE.jpg
  • jpg

BUX breidt verder uit en betreedt Belgische markt als eerste mobiele broker

Amsterdam, 18 augustus 2020 -  Mobiele broker BUX zet de volgende stap in haar Europese uitbreiding en lanceert BUX Zero, de commissievrije beleggingsapp, in België. Vanaf vandaag kunnen ook Belgische gebruikers op een eenvoudig en snelle manier beleggen in hun favoriete bedrijven. De grootste mobiele broker van Europa, met meer dan 300.000 klanten, is daarmee de eerste speler die commissievrij beleggen op de Belgische markt brengt.  

“We zijn erg enthousiast om de eerste mobiele broker te zijn die commissievrij beleggen aanbiedt in België, zodat de nieuwe generatie beleggers gemakkelijk en snel de beurs kan betreden”, zegt Nick Bortot, oprichter en CEO van BUX. “Daarnaast zijn we trots op hoe toegankelijk we beleggen al hebben gemaakt in Europa. Beleggen met BUX Zero is niet alleen eenvoudig en betaalbaar, het kopen en verkopen van aandelen is zelfs een geweldige ervaring”. 

Nieuw: beleggen in ETF’s

Naast het betreden van een nieuwe markt, introduceert BUX voor alle vijf Europese markten vandaag ook ETF’s (Exchange Traded Funds). Hiermee kunnen gebruikers beleggen in een indexfonds met het gemak van BUX Zero. ETF’s kennen diverse voordelen zoals onder andere diversificatie en worden vooral gebruikt om te beleggen op de lange termijn. Deze beleggingsinstrumenten zijn ideaal voor gebruikers die hun portefeuille op een gemakkelijke en betaalbare manier willen opbouwen met een maandelijks vast bedrag.

De komende maanden zal BUX het assortiment aan ETF’s en aandelen verder uitbreiden en zo de beurs steeds toegankelijker maken voor de nieuwe generatie beleggers.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL