Belgische beleggers BUX ruim verdubbeld binnen half jaar tijd

News #5.png
  • png

Amsterdam, 15 juli, 2021 - BUX kondigt vandaag aan de 65.000 Belgische klanten te zijn gepasseerd. De snelst groeiende mobiele broker van Europa lanceerde BUX Zero in de tweede helft van vorig jaar en betrad daarmee als eerste broker die commissievrij beleggen aanbiedt de Belgische markt. Begin dit jaar kondigde BUX al aan 30.000 klanten bij de zuiderburen te hebben, dat aantal is met 116% gegroeid binnen zes maanden tijd.

Het is fantastisch om te zien dat steeds meer Belgische beleggers BUX weten te vinden. Als enige broker die commissievrij beleggen aanbiedt in België, maken wij het mogelijk dat ook de nieuwe generatie aan een betere financiële toekomst kan bouwen. Hierbij speelt educatie een belangrijke rol. Wij willen al onze klanten verschillende mogelijkheden bieden om kennis over beleggen op te doen, zodat zij zelf goed-geïnformeerde beleggingsbeslissingen kunnen maken, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX.

BUX maakt op dit moment een enorme groei door. Het bedrijf lanceerde BUX Zero in september 2019 in Nederland en is sindsdien in 2020 succesvol uitgebreid naar de Duitse, Oostenrijkse, Franse en Belgische markt. In juni van dit jaar werd ook Ierland aan dat rijtje toegevoegd. BUX is de enige mobiele broker die momenteel actief is in zes Europese markten.

Over BUX

Met meer dan 500.000 klanten is BUX Europa's snelst groeiende neobroker. Sinds 2014 maakt BUX het Europeanen gemakkelijk en betaalbaar om meer met hun geld te doen. Met BUX Zero, kunnen beleggers sinds 2019 in aandelen en ETF’s investeren zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Het volledige assortiment van BUX-producten, waaronder BUX Crypto waarmee gebruikers kunnen beleggen in echte cryptocurrencies, en BUX X, waar gebruikers kunnen handelen in contracts for difference (CFD's), is beschikbaar in meerdere landen in Europa. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en wordt gesteund door enkele van de meest prominente internationale durfkapitaal bedrijven.

De beleggingsdiensten aangeboden via BUX Zero van BUX B.V. worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUX Crypto is een handelsnaam van BUX Alternative Investments B.V. BUX Alternative Investments B.V. is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 76895327. BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Limited. BUX Financial Services Limited is een in Engeland en Wales geregistreerd bedrijf onder het nummer 03148972. BUX Financial Services Limited wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority, FCA Register nummer 184333.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL