BUX lanceert tweede internationale TV campagne voor BUX Zero

De nieuwe TV commercial gaat verder waar de vorige reclame eindigde

BUX TV Commercial July 2021.JPG
  • JPG
BUX TV Commercial July 2021.JPG

Amsterdam, 21 juli, 2021 - BUX lanceert een nieuwe internationale TV-commercial voor BUX Zero, de commissievrije beleggingsapp van BUX. De productie van de nieuwe TV reclame gaat verder waar de vorige ophield. Waar in de vorige commercial Nick Bortot, oprichter van BUX, voor levensgrote BUX letters zijn verhaal deed, keren de BUX letters nu terug op verschillende locaties in het land.

Met de nieuwe TV commercial hebben we de draad opgepakt waar we de vorige keer gebleven waren. De herkenbare BUX letters schitteren ook weer in deze reclame en keren als een rode draad terug gedurende de reclame. Door middel van vervaardigde kunststof letters en visuele nabewerking, zijn de BUX letters door heel Nederland te zien, zegt Stevan Zmiric, Senior Creative bij BUX. Daarnaast vonden we het belangrijk om vanuit BUX het verhaal te laten vertellen. Alle acteurs die in de commercial te zien zijn, zijn medewerkers van BUX en er zijn ook bijrollen door BUX Zero beleggers vervuld. Het resultaat is een TV commercial die authentiek en volwassen aanvoelt, zonder in te boeten aan levendigheid.

De nieuwe reclame van BUX is in samenwerking met de Amsterdamse productiemaatschappij Fast Forward tot stand gekomen. Thomas Melgers (Fast Forward) deed de regie. Opnieuw is het een productie geworden met een grote inbreng vanuit BUX zelf. Vanuit BUX zijn Kamiel van Eeuwijk (Senior Creative Designer) en Stevan Zmiric (Senior Creative) betrokken geweest bij het concept en de creatie.

Credits

Creatie BUX: Stevan Zmiric, Kamiel van Eeuwijk

Bureau: Fast Forward

Regisseur: Thomas Melgers (Fast Forward)

Over BUX

Met meer dan 500.000 klanten is BUX Europa's snelst groeiende neobroker. Sinds 2014 maakt BUX het Europeanen gemakkelijk en betaalbaar om meer met hun geld te doen. Met BUX Zero, kunnen beleggers sinds 2019 in aandelen en ETF’s investeren zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Het volledige assortiment van BUX-producten, waaronder BUX Crypto waarmee gebruikers kunnen beleggen in echte cryptocurrencies, en BUX X, waar gebruikers kunnen handelen in contracts for difference (CFD's), is beschikbaar in meerdere landen in Europa. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en wordt gesteund door enkele van de meest prominente internationale durfkapitaal bedrijven.

De beleggingsdiensten aangeboden via BUX Zero van BUX B.V. worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUX Crypto is een handelsnaam van BUX Alternative Investments B.V. BUX Alternative Investments B.V. is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 76895327. BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Limited. BUX Financial Services Limited is een in Engeland en Wales geregistreerd bedrijf onder het nummer 03148972. BUX Financial Services Limited wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority, FCA Register nummer 184333.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL