BUX Crypto Launch.png
  • png

BUX introduceert commissievrij handelen in cryptocurrency

BUX Crypto eerste platform waar gebruikers gemakkelijk, commissievrij en rechtstreeks in euro's de meest populaire cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen 

Amsterdam, 8 april 2020 - BUX lanceert vandaag BUX Crypto, het eerste Nederlandse platform waar gebruikers commissievrij cryptocurrency kunnen kopen en verkopen. BUX nam eerder dit jaar Europees social cryptocurrency-investeringsplatform Blockport over. Het vernieuwde platform gaat verder als BUX Crypto en BUX breidt hiermee haar beleggingsaanbod voor Europeanen verder uit. 

“Met BUX spelen we in op de behoeftes van de nieuwe generatie beleggers die nu de markt op komt. Een half jaar geleden introduceerden we commissievrij beleggen in aandelen en nu gaan we een stap verder door als eerste Nederlandse broker ook het aankopen van cryptocurrency commissievrij aan te bieden." zegt Nick Bortot, CEO en oprichter van BUX. "Wij willen graag de one stop shop zijn voor alles wat met beurs en beleggen te maken heeft en de toevoeging van commissie vrij handelen in crypto is daarbij een belangrijke volgende stap.”

Met BUX Crypto kunnen gebruikers gemakkelijk en commissievrij cryptocurrency kopen en verkopen. De cryptovaluta kunnen direct worden gekocht in euro’s, waardoor beleggers geen extra kosten betalen om hun euro’s naar dollars om te wisselen. De eerste 5.000 gebruikers die zich aanmelden op het platform ontvangen als beloning gratis BUX-tokens. BUX Crypto gebruikers kunnen hierna altijd commissievrij blijven handelen, mits ze 2.500 BUX-tokens in hun portfolio aanhouden.

BUX Crypto biedt in eerste instantie 6 cryptomunten aan en zal dit jaar nieuwe valuta toevoegen. Vanaf vandaag kunnen gebruikers kopen in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en BUX Token (BUX). 

“BUX Crypto zal zich richten op het ontwikkelen van social beleggingsfeatures”, zegt Sebastiaan Lichter, Head of Product van BUX. “Vanwege de hechte band die wij hebben met onze community, zullen we ons focussen op het bouwen van unieke features die zowel beginnende beleggers als ervaren beleggers bij elkaar brengen, zodat ze van elkaar kunnen leren.”

BUX Crypto zal zich bij De Nederlandsche Bank (DNB) registreren als aanbieder van cryptocurrency-diensten. Het platform is nu beschikbaar voor gebruikers in 25 Europese landen, zoals onder andere Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. 

Noot voor de redactie, niet voor directe publicatie

Een volledige lijst van beschikbare markten vind je hier. Meer informatie vind je op: https://getbux.com/bux-crypto/.

Contactgegevens

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL