BUX-Zero-Hero.jpg
  • jpg

BUX groeit in korte tijd naar 100.000 Duitse klanten

Amsterdam, 5 augustus 2020 - BUX maakt vandaag bekend aanzienlijk te zijn gegroeid op de Duitse markt. De mobiele broker passeert vandaag, minder dan 2 maanden na de lancering van BUX Zero in Duitsland, de grens van 100.000 Duitse klanten. De aankondiging volgt op een succesvol jaar van Europese groei, waarin de mobiele broker uitbreidde naar drie nieuwe markten en uitgroeide tot de grootste mobiele broker van Europa

“BUX is de afgelopen maanden aanzienlijk gegroeid. De Europese uitbreiding van BUX Zero en de massale verschuiving van beginnende beleggers naar mobiele brokers zorgde voor een enorme toestroom aan nieuwe klanten. We zijn erg enthousiast om meer nieuwe generatie beleggers in Duitsland te verwelkomen”, zegt oprichter en CEO Nick Bortot.

BUX bracht in juni 2020 BUX Zero naar de Duitse markt, met een duidelijke missie voor ogen: de beurs toegankelijk maken voor alle Europeanen. In minder dan 2 maanden na deze lancering is BUX haar totale Duitse klantenbestand uitgegroeid naar meer dan 100,000 klanten.

Een deel van deze instroom komt voort uit de de grote aantallen jongeren die tijdens de coronapandemie zijn begonnen met beleggen. Het totaal beheerd vermogen door BUX is gedurende deze tijd dan ook verdrievoudigd.

BUX lanceerde BUX Zero in september 2019 en is sindsdien uitgebreid naar de Duitse, Oostenrijkse en Franse markt. BUX zet de volgende stappen van haar Europese uitbreidingsplan in België.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL