Hero_Leander.jpg
  • jpg

Nieuwe generatie begint ook in Nederland massaal met beleggen: BUX groeit naar 150.000 Nederlandse klanten

Amsterdam, 22 september 2020 - BUX kondigt vandaag aan te zijn gegroeid naar 150.000 Nederlandse klanten. Ondanks de focus op Europese uitbreiding dit jaar, bleef de groei van de mobiele broker ook in haar thuisland niet uit. De coronakoersschommelingen zorgen voor een toestroom van particuliere beleggers en Nederlandse jongeren betreden massaal de beurs.

Met de lage spaarrente en een afkalvend pensioenstelsel wordt beleggen voor veel jongeren een must-have om een betere financiële toekomst op te bouwen. Deze nieuwe generatie beleggers is op zoek naar lage kosten, de mogelijkheid om binnen enkele minuten een rekening te openen en een toegankelijke app. Met BUX Zero maken we het voor hen zo makkelijk mogelijk om de beleggingsmarkt te betreden en daarom verwelkomen we momenteel enorm veel nieuwe klanten, zegt Nick Bortot, oprichter en CEO van BUX.

BUX lanceerde BUX Zero in september 2019, de enige app in Nederland waarmee gebruikers commissievrij kunnen beleggen, en is sindsdien succesvol uitgebreid naar de Duitse, Oostenrijkse, Franse en Belgische markt. In juli dit jaar groeide het bedrijf uit tot de grootste mobiele broker van Europa

Over BUX

BUX maakt het voor iedereen makkelijker meer met je geld te doen. Of het nu gaat om lange termijn beleggen in aandelen en of om korte termijn handel in hefboomproducten. Sinds de officiële lancering van BUX in 2014 maken meer dan 2,5 miljoen mensen uit 9 Europese landen gebruik van de BUX apps. Met BUX Zero, BUX nieuwste app, kunnen beleggers aandelen van hun favoriete bedrijven kopen en verkopen zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Met BUX Crypto kunnen gebruikers op een makkelijke en betaalbare manier in cryptocurrency beleggen. BUX heeft kantoren in Amsterdam en Londen en het bedrijf heeft oa. Holtzbrinck Ventures, en Velocity Capital als aandeelhouder.

De beleggingsdiensten aangeboden via BUX Zero van BUX B.V. worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Contactgegevens

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL