BUX breidt verder uit en betreedt Ierland als eerste mobiele broker

Snelst groeiende mobiele broker in Europa nu aanwezig in zes landen

Investing #17.png
  • png

Amsterdam, zaterdag 19 juni, 2021 - Nederlandse mobiele broker BUX zet de volgende stap in haar Europese uitbreiding en lanceert BUX Zero, haar commissievrije beleggingsapp, in Ierland. In navolging van een financieringsronde in april van 80 miljoen dollar, zet BUX haar ambities voort om in heel Europa op te schalen. Ierland wordt het zesde land waar BUX Zero van start gaat sinds de lancering in september 2019 in Nederland.

Snelst groeiende mobiele broker in Europa

Met BUX Zero beschikbaar in zes Europese markten, is BUX de snelst groeiende mobiele broker in Europa. Vanaf vandaag heeft nu ook Ierland voor het eerst toegang tot commissievrij beleggen via BUX Zero. Waar andere brokers hun apps ontwikkelden op platforms van derde partijen, heeft BUX haar volledige systeem vanaf de grond opgebouwd. BUX was het eerste Europese bedrijf in tien jaar dat op die manier een volwaardige broker opzette. Daardoor kan het bedrijf versneld innoveren en opschalen.

"Bij BUX is het ons doel om een nieuwe, meer rechtvaardige financiële toekomst te creëren waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te beginnen met beleggen en zijn geld aan het werk te zetten, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. Binnenkort gaan twee van de grootste banken van Ierland binnenkort het land verlaten. Dit laat de Ieren achter met een beperkte keuze en maakt de roep om een vernieuwende broker steeds luider. Wij hopen iedereen in Ierland de mogelijkheid te bieden op een betere financiële toekomst door meer met hun geld te doen.”

EINDE PERSBERICHT

Over BUX

Met meer dan 500.000 klanten is BUX Europa's snelst groeiende neo-broker. Sinds 2014 maakt BUX het Europeanen gemakkelijk en betaalbaar om meer met hun geld te doen. Met BUX Zero, kunnen beleggers sinds 2019 in aandelen en ETF’s investeren zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. ​Het volledige assortiment van BUX-producten, waaronder BUX Crypto waarmee gebruikers kunnen beleggen in echte cryptocurrencies, en BUX X, waar gebruikers kunnen handelen in contracts for difference (CFD's), is beschikbaar in meerdere landen in Europa. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en wordt gesteund door enkele van de meest prominente internationale durfkapitaal bedrijven.

Contactgegevens

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL