BUX haalt Delivery Hero topman aan boord als CMO

Aanstelling Dan Zbijowski markeert nieuwe groeifase met grote focus op marketing

Dan Zbijowski, CMO, BUX.jpg
  • jpg

Amsterdam, 25 april, 2022 - BUX, een van Europa’s snelst groeiende mobiele brokers, kondigt vandaag de benoeming van Dan Zbijowski als Chief Marketing Officer aan. Hij verlaat Berlijn, waar hij leiding gaf aan het marketingteam van het beursgenoteerde maaltijdbezorgingbedrijf Delivery Hero SE. Zbijowski sluit zich aan bij het managementteam van BUX en gaat als CMO leiding  geven aan het marketingteam. Met Zbijowski haalt BUX de gewenste kandidaat binnen om verder te groeien in Europa.

Terwijl we onze aanwezigheid uitbreiden in heel Europa, zijn we klaar voor een volgende fase van explosieve groei, zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. We hebben een nieuwe fase in onze bedrijfsgroei bereikt en Dan brengt een bak aan ervaring met zich mee om een scale up naar een unicorn-succes te brengen. Zijn diepgaande kennis van de stappen om een nieuw businessmodel op te schalen voor succes zal van cruciaal belang zijn om de ambitieuze groeidoelstellingen in de komende periode te bereiken.

Zbijowski brengt meer dan 15 jaar ervaring met zich mee in het ontwikkelen van in-house multidisciplinaire teams van snelgroeiende startups met succesvolle exits. Bij Delivery Hero was Zbijowski Vice President International Marketing.

Het BUX-team heeft een duidelijke passie om de nieuwste innovaties in de mobiele broker evolutie aan de man te brengen in Europa en BUX heeft een uitzonderlijke marktfit om dit te doen. De interesse in beleggen onder particuliere beleggers in Europa blijft groeien, dit zorgt voor een steeds groter wordende beschikbare markt maar brengt ook een duidelijk klantenprobleem aan het licht waarbij BUX een essentiële rol speelt in het vergroten van beleggingskennis, zegt Dan Zbijowski, CMO van BUX. Ons nieuwe aanbod van fractionele ETF’s laat zien dat we blijven innoveren om mensen te helpen met de eerste belangrijke stappen op de beurs.

De toevoeging van Zbijowski volgt voor BUX op een exceptioneel jaar vol baanbrekende ontwikkelingen zoals het toevoegen van fractioneel beleggen en crypto aan de beleggingsapp. In 2021 kondigde BUX een financieringsronde van $ 80 miljoen aan die is aangewend voor het opschalen van de neobroker in Europa en het binnenhalen van meer expertise, zoals de aanstellingen van een nieuwe CFO en nieuwe Head of People & Culture.

-Einde-

OVER BUX

Met meer dan 700.000 klanten is BUX Europa's snelst groeiende neobroker. Sinds 2014 maakt BUX het Europeanen gemakkelijk en betaalbaar om meer met hun geld te doen. Met BUX Zero, kunnen beleggers sinds 2019 in aandelen en ETF’s investeren zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Ierland en Spanje. Het volledige assortiment van BUX-producten, waaronder BUX Crypto waarmee gebruikers kunnen beleggen in echte cryptocurrencies, en BUX X, waar gebruikers kunnen handelen in contracts for difference (CFD's), is beschikbaar in meerdere landen in Europa. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en wordt gesteund door enkele van de meest prominente internationale durfkapitaal bedrijven.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste BUX nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL